Menu
Menu

Welkom bij Legioen

Legioen is een jong en ambitieus productiehuis met een duidelijke missie: jou laten stralen! Uiteraard hebben we bakken ervaring met communicatieprojecten en dankzij onze expertise in televisie- en redactiewerk, weten we als geen ander jouw verhaal te boetseren tot een inspirerende video die tot de laatste seconde boeiend blijft.

Geef je onderneming
een gezicht

Een brede smile? Een stel emotie loswekende blauwe ogen? Of een uitgesproken voorhoofdsrimpel om de sérieux te onderstrepen? Legioen geeft jouw onderneming een gezicht! Of het nu gaat om testimonials, instructievideo’s, animaties of een sfeerverslag van een evenement, vrolijk & pittig of ernstig & square, één ding hebben alle films van Legioen gemeen: ze zetten je onderneming op een originele en frisse manier in de kijker.

Bedrijfsvideo’s vertellen iets over jou en je business. Maar voor alle duidelijkheid: lelijke woorden als B2C of B2B communicatie gaan recht de vuilnisbak in. Wij hebben het over een verhaal van mens tot mens. Mond-op-mond beademing. Blaas je bedrijfsfilosofie hun longen in. Nestel je verhaal onder hun huid.

Met een professionele video verkondig je niet alleen jouw boodschap, je toont ze ook! En je zal merken dat je verhaal een pak langer blijft hangen…

Wil je een video die blijft nazinderen? Wij ook. Let’s team up!

persoonlijk-icon

Persoonlijke
aanpak

Wie bij Legioen aanklopt, weet waarvoor hij kiest: één duidelijk en bereikbaar aanspreekpunt met de juiste competenties en connecties om jouw project in goede banen te leiden. We kruipen met plezier mee in je hoofd zodat we voor jou de ideale video kunnen maken die past bij jouw doel, visie en budget. En daarna kruipen we ook weer uit je hoofd. Want anders begint dat te jeuken.

doel-icon

Ons doel?
Inspireren en enthousiasmeren

Wij willen dat jouw video in de hoofden van de kijkers blijft hangen. Daarom zorgen we er altijd voor dat we een verhaal vertellen dat op punt staat: uniek, creatief en prikkelend, maar ook toegankelijk en uiteraard inhoudelijk correct. Een video moet uitblinken in originaliteit maar dient natuurlijk ook te passen binnen de huisstijl en bedrijfscultuur van jouw onderneming.

ervaring-expertise-icon

Ervaring &
expertise

Legioen werkt met een uitgebreid netwerk van de meest ervaren cameramannen en monteurs, de creatiefste regisseurs, de vinnigste animatoren en de pittigste producers. Dankzij al die waardevolle connecties kunnen we je een brede waaier aan stijlen aanbieden, en zorgen we ervoor dat we de juiste specialist op de juiste plaats zetten. Opnames in 4K, superscherpe beelden op Amira, slomo’s aan 1000 frames per seconde, 2D of 3D… U vraagt, wij draaien!